Make-up Workshops

Een make-up workshop volgen, gezellig samen met vriendinnen of familie in een ontspannen sfeer? Dat kan! Ook wanneer je een leuke, gezellige en ook nog leerzame vrijgezellenmiddag wilt organiseren, is een make-up workshop de perfecte activiteit!

Make-up Workshop

In een groep van 4 tot 8 personen word je gedurende ± 2,5 uur ingewijd in de meest uiteenlopende beauty tips en trucs. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met veel persoonlijke adviezen en voorbeelden, van de dagcrème tot de finishing touch. Elk van de deelnemers zal als model fungeren en na iedere stap krijg je de gelegenheid om deze bij jezelf uit te voeren, natuurlijk met mijn hulp en make-up producten. Het is ook mogelijk je eigen make-up producten mee te nemen, zodat uitleg over het gebruik van deze producten gegeven kan worden. Je gaat zelf aan de slag zodat je na afloop in staat bent het geleerde in praktijk te brengen. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een kleine handleiding mee naar huis, zodat hetgeen dat tijdens de workshop verteld is je thuis nog eens op je gemak na kunt lezen. Alle stappen die gevolgd zijn tijdens de workshop voor het aanbrengen van de make-up worden hierin nogmaals beschreven. Ook is het mogelijk de gebruikte make-up aan te schaffen.

In principe behandelen we een make-up die geschikt is voor overdag. Maar hebben jullie speciale wensen voor bijvoorbeeld een avondmake-up, smokey eyes, etc. dan kan dat ook (in plaats van de dagmake-up).

Tieners (13-17 jaar)

Ben je tussen de 13 en 17 jaar oud en zou je graag wat meer willen weten over make-up? Dat kan! Kom gezellig met een aantal vriendinnen een make-up workshop volgen. Op deze leeftijd is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan, je wilt er tenslotte wel mooier van worden! Je leert dan ook hoe belangrijk het is om een goede gezichtsverzorging toe te passen.

Gedurende ± 2,5 uur leer je hoe je bij jezelf stap voor stap een mooie basis make-up aanbrengt. Elk van de deelnemers zal als model fungeren en na iedere stap krijg je de gelegenheid om deze bij jezelf uit te voeren, natuurlijk met mijn hulp en make-up producten. Neem ook je eigen make-up spulletjes mee zodat we kunnen kijken wat je daarvan kunt gebruiken en hoe. Je gaat zelf aan de slag zodat je na afloop in staat bent het geleerde in praktijk te brengen. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een kleine handleiding mee naar huis, zodat hetgeen wat tijdens de workshop verteld is je thuis nog eens op je gemak na kunt lezen. Alle stappen die gevolgd zijn tijdens de workshop voor het aanbrengen van de make-up worden hierin nogmaals beschreven. Ook is het mogelijk de gebruikte make-up aan te schaffen.

Kidsparty (9-12 jaar)

Voor jarige dames in de leeftijdscategorie 9–12 jaar is er ook de mogelijkheid tot een make-up workshop. Niet alleen om de kinderen al op jonge leeftijd bij te brengen hoe belangrijk het is om een goede gezichtsverzorging toe te passen. Maar vooral ook om hen een leuke middag te geven, waar ze aan de slag gaan met glittermake-up, lipgloss en nagellak.

Uitleg is natuurlijk van groot belang en ik zal dan ook alles stap voor stap uitleggen met veel adviezen en voorbeelden. Elk van de deelnemers zal als model fungeren en na iedere stap krijgen ze de gelegenheid om deze bij zichzelf uit te voeren of bij een vriendinnetje, natuurlijk met mijn hulp en make-up producten. We beginnen met het reinigen van de huid (incl. masker), een dagcrème en tenslotte gaan we aan de slag met make-up. Als afsluiter is er nog de mogelijkheid tot nagels lakken. De jarige krijgt na afloop een presentje.

Individueel Make-upadvies

Behoefte aan make-upadvies maar liever niet in een groepje? Maak een afspraak voor een individueel make-upadvies.

Of je nu specifieke vragen hebt of graag wilt weten welke make-up jou mooi staat, maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies. Ik laat je dan zien hoe je jezelf het beste kunt opmaken. Hierbij word o.a. gekeken naar je gezichtsvorm, type ogen en huid. Visagie is veel meer dan alleen het aanbrengen van make-up; bij visagie draait het om het accentueren van de sterke kanten en het verhullen van de minder mooie punten. We gaan samen aan de slag, je leert stap voor stap bij jezelf een mooie basis make-up aan te brengen.

In principe behandelen we een make-up die geschikt is voor overdag. Heb je speciale wensen voor bijvoorbeeld een avondmake-up, smokey eyes, etc. dan kan ik je dat ook leren (in plaats van de dagmake-up).

Een indiviueel make-up advies duurt +/- 1,5 uur.

Een uniek vrijgezellenfeest

Altijd al willen leren hoe je jezelf professioneel, maar moeiteloos op kunt maken? In de 2,5 uur durende make-up workshop leer je de juiste technieken, tips en trucs van de visagie. Alle stappen worden op de aanstaande bruid voor gedaan en daarna ga je onder mijn begeleiding zelf aan de slag. Een heerlijke voorbereiding voor een avondje uit. Je ziet er nu met de make-up toch al prachtig uit, nietwaar?

Alle make-up & materiaal wordt verzorgd door Michelle van Soest Visagie. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een kleine handleiding mee naar huis, zodat hetgeen dat tijdens de workshop verteld is je thuis nog eens op je gemak na kunt lezen. Tevens krijgt de aanstaande bruid een klein presentje.

Ook is het mogelijk de gebruikte make-up aan te schaffen.

De workshop vindt plaats op locatie. De groep dient uit minimaal 4 en maximaal 8 personen te bestaan.

Tarieven

Make-up workshops

Make-up Workshop (± 2½ uur)
Volwassenen 40,-
Tieners (13 - 17 jaar) 25,-
Kinderparty (9 - 12 jaar) 17,50
Individueel Make-upadvies 60,-
Make-up Workshop bedrijven 40,-
Reiskosten per km (vanuit Vlaardingen) 0,40

 

Eventuele parkeerkosten niet inbegrepen. Voor zon- en feestdagen geldt 30% bovenop bovengenoemde prijs. Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.