Trouwen

Je bruiloft; de mooiste dag van je leven! Natuurlijk wil je er dan op je mooist uitzien en je trouwdag ontspannen beginnen. Heerlijk relaxt in je vertrouwde omgeving, op elke gewenste locatie en tijdstip, omgetoverd worden tot een prachtige bruid.

Bruidsmake-up

Ook als je bijna geen make-up gebruikt en een naturel make-up wilt op je trouwdag adviseer ik je een professional in te schakelen. Een prachtige trouwjurk, een goede fotograaf; make-up maakt het plaatje compleet. Ik breng make-up aan die past bij jou, je trouwjurk, je boeket en de overige entourage. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit, deze garanderen dat je make-up de gehele dag mooi blijft zitten. Ik neem alle tijd om ervoor te zorgen dat jij er perfect uitziet.

Om er zeker van te zijn dat de make-up op jouw grote dag naar wens is, maken we eerst een afspraak voor een proefsessie ruim voor je trouwdag. Samen bekijken we stap voor stap wat voor jou de beste bruidsmake-up zal zijn.

Bruidskapsel

Een mooi klassiek kapsel of juist nonchalant met losse plukjes. Jouw wens is leidend en je krijgt een professioneel advies, ook als je nog geen idee hebt. Wat past bij jou als persoon en bij je trouwuiterlijk? Of je het nu geheel opgestoken wilt hebben, half opgestoken of los. Je wilt een bruidskapsel dat de gehele dag goed blijft zitten en niet uitzakt. Om er zeker van te zijn dat het kapsel op jouw grote dag naar wens is, maken we eerst een afspraak voor een proefsessie ruim voor je trouwdag.

Samen bekijken we stap voor stap wat voor jou het beste en mooiste bruidskapsel zal zijn. 

Haarstukken

Heb je een fantastisch bruidskapsel voor ogen, maar mis je net dat beetje extra volume of ben je bang dat je haar te kort of te dun is? Extensions zijn de oplossing. Maar dit is een zeer prijzige optie en bij het creëren van een opsteekkapsel zijn vaak de knoopjes of waxjes zichtbaar. En dat is natuurlijk niet mooi!

Geen nood, ik kan je de passende oplossing bieden: Je kunt bij mij een haarstuk, opsteekstukje of hairpad huren voor op je trouwdag. De haarstukken zijn eenvoudig te verwerken in je bruidskapsel en mêleren prachtig met je eigen haar. Je zult versteld staan van het resultaat, en niemand zal zien dat jij dit ‘extraatje’ in je haar draagt! Met zo’n prachtig, weelderig kapsel zul je nog meer stralen op de mooiste dag van je leven.

Touch-up

Uiteraard zorg ik ervoor dat je make-up en kapsel de hele dag mooi blijven zitten.

Maar wil je echter je make-up en/of kapsel bijgewerkt of veranderd hebben, dan kan ik een touch-up doen. Ik zet de make-up zwaarder aan en/of verander je kapsel. Bijvoorbeeld van naturel overdag naar glamourous ’s avonds. Ik heb minimaal een uur nodig voor een goede touch-up; dit is uiteraard mogelijk op de feestlocatie.

Proefsessie Make-up en Hair

Om er zeker van te zijn dat je bruidsmake-up en bruidskapsel op de grote dag naar wens zijn, maken we tien tot zes weken voor de trouwdag een afspraak voor de proefsessie. De proefsessie vindt plaats in mijn salon aan huis in Vlaardingen. Bij voorkeur houden we de proefsessie overdag, zodat je de make-up goed kunt beoordelen bij daglicht.

Het is prima als een vriendin, moeder of zus meekijkt bij de proefsessie. Tijdens een ongeveer 3 uur durende proefsessie bekijken we samen wat het beste bij jou past. Bijvoorbeeld aan de hand van plaatjes die je zelf verzameld hebt. 

Aan het eind van de proefsessie nemen we alles nog een keer goed door en zetten we alle afspraken op papier. De tijden, locaties en alle andere wensen. Ook een voor & na foto wordt niet vergeten. Al met al krijg je tijdens deze proefsessie een goed beeld van hoe je er op je bruiloft uit gaat zien. Je kapsel en make-up blijven de hele dag goed zitten, daar kun je op vertrouwen. 

met Voor & na foto!

Tarieven

Trouwen in 2024 of 2025? Boek dan op tijd je Bruidsarrangement om teleurstellingen te voorkomen!

Arrangementen

Compleet bruidsarrangement 445,-
Make-up en kapsel op trouwdag incl. proefsessie
Bruidsmake-up arrangement 265,-
Make-up op trouwdag incl. proefsessie
Bruidskapsel arrangement 295,-
Kapsel op trouwdag incl. proefsessie
Wimperstukjes of wimperstrip 15,-
Touch-up 135,-
Huur klein haarstuk (opsteek stukje) 25,-
Borg klein haarstuk (opsteek stukje)* 15,-
Huur groot haarstuk (lengte 40 cm) 45,-
Borg groot haarstuk (lengte 40 cm)* 20,-
Huur hairpad (opvulling) 5,-
Borg hairpad (opvulling)* 10,-

* De borg wordt teruggestort na retour van het haarstuk.

Voor gasten

Make-up gast 55,-
Make-up gast incl. proefsessie 85,-
Föhnen kapsel gast 55,-
Föhnen kapsel gast incl. proefsessie 95,-
Opsteekkapsel gast 65,-
Opsteekkapsel gast incl. proefsessie 110,-
Make-up/Föhnen gast 95,-
Make-up/Föhnen gast incl. proefsessie 155,-
Make-up/opsteken gast 100,-
Make-up/opsteken gast incl. proefsessie 175,-
Kapsel bruidsmeisje t/m 12 jaar 35,-

 

Wenkbrauwen / wimpers

Brow Wax & Shape 20,-
Classic Brows 30,-
Hybrid Brows 45,-
Airbrush Brows 49,95
Wimpers verven 15,-
Harsen kin 12,-
Harsen bovenlip 12,-
Harsen kin en bovenlip 20,-
Reiskosten per km (vanaf 20 km, vanuit Vlaardingen) 0,40
Toeslag op zon- en feestdagen 30%
Toeslag vroeg uurtarief (vóór 7.00 uur aanwezig) 50,-

Reiskosten tot 20 km zijn inbegrepen met uitzondering van eventuele parkeerkosten. Voor zon- en feestdagen geldt 30% bovenop bovengenoemde prijs. Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik boeken?

Zodra je je keuze hebt gemaakt om je bruidsmake-up en bruidskapsel door mij te laten verzorgen raad ik je aan direct te boeken. Reserveer tijdig indien je trouwt in het hoogseizoen (mei t/m oktober) en bij populaire trouwdata! Ik adviseer minimaal vier tot zes maanden van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. De meest geliefde data zijn de vrijdagen en zaterdagen in mei, juni, juli, augustus en september.

Hoe kan ik boeken?

Op de website kan je het online contactformulier invullen om beschikbaarheid van data op te vragen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en via de email extra info en het boekingsformulier toesturen. Als je dit invult heb ik al je belangrijke gegevens bij elkaar en kan ik je boeking snel verwerken.

Hoe kan ik betalen?

Als bruid wil je er uiteraard zeker van zijn dat ik de datum voor jou beschikbaar houdt. Aangezien ik maanden van te voren alles inplan wil ik graag zeker zijn van jou als klant. Daarom vindt de betaling van het totale factuurbedrag in twee termijnen plaats. De eerste termijn van 30% van het factuurbedrag vervalt twee weken na ontvangst van het boekingsformulier. De slottermijn vervalt uiterlijk twee weken na de proefsessie.

Kom je ook bij mij aan huis?

Mijn service is er op gericht dat ik op de trouwdag aan huis kom. De proefsessie vindt plaats in mijn salon aan huis in Vlaardingen. 

Kan mijn bruidsmake-up en/of kapsel 's avonds bijgewerkt worden?

Natuurlijk kan dit. Het is mogelijk om op je trouwlocatie je bruidsmake-up en kapsel te laten bijwerken. Ik kom dan graag naar je toe voor een touch-up.

Stel dat mijn bruiddstylist ziek is op mijn bruiloft?

Uiteraard ga ik hier niet vanuit maar mocht het onverhoopt toch voorkomen dan beschik ik over een netwerk van vakvrouwen die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Ik maak tijdens de proefsessie aantekeningen en foto’s van alles wat is afgesproken zodat een andere stylist het eventueel kan overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven.

Stel dat ik niet tevreden ben met het eindresultaat of de bruiloft kan door omstandigheden niet door gaan, kan ik dan nog annuleren?

Ja dat kan. Uiteraard ga ik er vanuit dat ik alle bruiden tevreden kan stellen. Mocht het toch voorkomen dat je niet tevreden bent met het resultaat en wilt annuleren, dan moet ik helaas de kosten van de proefsessie in rekening brengen. De kosten voor het bruidskapsel/make-up op de trouwdag zelf ben je dan niet verschuldigd. Lees in mijn algemene voorwaarden meer over mijn annuleringsvoorwaarden.