Visagie / Hair

Fotografie

Het resultaat van een goede foto is afhankelijk van verschillende facetten. Afstemming en goede samenwerking tussen opdrachtgever, fotograaf, visagist en stylist zijn daarom uiterst belangrijk.

Ik probeer vanaf het begin van een fotoshoot zo goed mogelijk in te schatten wat de fotograaf prettig vindt. Ik wil graag optimaal meedenken. Met make-up en haar kun je een foto maken of breken. De invloed van het model mag overigens ook niet vergeten worden. Hij of zij is tenslotte de leidende factor. Om het ultieme beeld te creëren moet het model zich dus lekker voelen. Als het model er uiteindelijk strak uitziet op de foto, dan is mijn werk goed gelukt. Ik werk bewust met verschillende fotografen samen. Zo word ik geïnspireerd om steeds weer anders te werk te gaan.

Zoek je professionele visagie én hairstyling voor zowel fotografie als video, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ruime ervaring in reclame, commercials, videoclips, promotiefilm, bedrijfsvideo, magazines, beauty en overige doeleinden. Zowel op locatie als in de studio. 

Tarieven zijn afhankelijk van de locatie en tijdsduur van de fotoshoot. Voor meer informatie hierover kun je contact met mij opnemen.

Feestmake-up / hair

Er oogstrelend mooi uit zien voor een feestje of speciale afspraak? Toe aan wat frisse, nieuwe ideeën? Ben je op zoek naar een passende make-up? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een professionele make-up. Je bent van harte welkom in mijn salon aan huis in Vlaardingen en daar kan ik voldoen aan je wens van een dag-, avond-, of glamourmake-up. Ook voor themafeesten kan ik zorgen voor een geweldige metamorfose.

Ter aanvulling kun je ervoor kiezen om je eigen wimpers eenmalig te laten verlengen door middel van losse wimperstukjes of een gehele wimperstrip. Veilig voor je wimpers en minder kans op irritatie, echter niet geschikt om constant te dragen maar als extra voor een speciale gelegenheid.

Wil je bij je make-up ook nog een passend kapsel? Ook dit is bij mij mogelijk. Wanneer je zelf al bedacht hebt wat voor kapsel het moet worden, kan ik dit aan de hand van een voorbeeld voor je creëren.

Tarieven

Visagie

Fotoshoot make-up/haar In overleg
Dag make-up 45,-
Feest, avond of glamour make-up 55,-
Thema make-up/Metamorfose 65,-
Wimperstukjes of wimperstrip 15,-

 

Hair

Föhnen of krullen 55,-
Opsteekkapsel 65,-
Feestmake-up en föhnen/krullen 95,-
Feestmake-up en opsteekkapsel 100,-

Reiskosten per km (vanuit Vlaardingen) 0,40

Parkeerkosten niet inbegrepen.  Voor zon- en feestdagen geldt 30% bovenop bovengenoemde prijs. Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.