Wenkbrauwen

‘Never underestimate the power of an eyebrow’  Ontdek Hybrid Brows & Airbrush Brows: Dé nieuwste trend in langhoudende wenkbrauwverf!

Airbrush Brows

 • Volle, hoog gepigmenteerde wenkbrauwen met een strak resultaat
 • Kleurt zowel de wenkbrauwhaartjes als de huid
 • Geschikt voor het camoufleren van oneffenheden in de wenkbrauw
 • Blijft gemiddeld 7-10 dagen op de huid
 • Blijft gemiddeld tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes
 • Een allergievriendelijk alternatief voor henna verf

AIRBRUSH TECHNIEK

Ontdek perfect gevormde wenkbrauwen met deze innovatieve airbrush technologie. Met de airbrush techniek worden volle, perfect gevormde wenkbrauwen gerealiseerd. Net als bij de Hybrid Brows behandeling worden zowel de wenkbrauwharen als de huid geverfd. Het grote verschil is dat bij deze techniek de gewenste kleur laag voor laag wordt aangebracht met een airbrush. Dit maakt het mogelijk om een ombre effect te creëren met als resultaat volle, naadloze wenkbrauwen met zowel een zachte als gedefinieerde uitstraling. Het voordeel ten opzichte van hybride verf is dat de resultaten langer op zowel de huid als de haren blijven zitten, waardoor je nog langer plezier hebt van het resultaat. Het resultaat is waterbestendig en veegvast, waardoor je de hele dag kunt genieten van prachtige wenkbrauwen. Bovendien wordt de kleur aangepast aan jouw huidtint en haarkleur, waardoor een natuurlijke uitstraling wordt gegarandeerd.

De behandeling omvat het vormgeven, verven, harsen en stylen van de wenkbrauwen, waardoor ik de perfecte wenkbrauw kan creëren die past bij jouw gezichtsvorm. Het is ook mogelijk om kale plekjes op te vullen en asymmetrische wenkbrauwen te corrigeren. Door de donshaartjes mee te verven lijken de wenkbrauwen direct voller.

OMBRE EFFECT

Ombre wenkbrauwen hebben een luchtige aanzet en worden geleidelijk donkerder naar de staart toe, met een duidelijk gedefinieerde basislijn tot een zachte, randloze bovenkant. Ik gebruik verschillende kleuren wenkbrauwverf die ik kan mengen om de perfecte tint op jouw wenkbrauwen toe te passen.

Wat is hybride wenkbrauwverf?

Hybride wenkbrauwverf is de perfecte combinatie van precisie en duurzaamheid. Bij deze unieke behandeling worden niet alleen je wenkbrauwharen gevormd en geverfd, maar ook de huid onder de wenkbrauwen krijgt de aandacht. Hierdoor blijven je wenkbrauwen niet alleen 7 tot 10 dagen zichtbaar op de huid, maar geniet je ook van een verbluffend resultaat dat tot wel 6 weken op de haartjes blijft. Het vervagen is verleden tijd; wenkbrauwen geverfd met hybride verf groeien gewoon prachtig uit. Terwijl Hybrid Brows vergelijkbaar is met traditionele wenkbrauwverf en henna, onderscheidt het zich op unieke wijze. Belangrijk is dat de ammoniakvrije formule voorkomt dat de haren uitdrogen, waardoor het perfect samengaat met Brow Lamination. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Powder Brows, zodat je alvast kunt wennen aan de vorm en kleur die semipermanent wordt.

De behandeling

Voorbereiding

Aan de hand van je natuurlijke wenkbrauwen bespreken we eerst je wensen en verwachtingen. Dan worden de wenkbrauwen en de huid gescrubd en ontvet voor een schone, egale en gladde huid.

Brow mapping

De wenkbrauwen worden vooraf symmetrisch en tot op de millimeter uitgemeten en voorgetekend om zo de gewenste vorm te bepalen. De ideale wenkbrauwvorm wordt gecreëerd aan de hand van je botstructuur, spierdikte en gelaatstrekken van je gezicht.

Wenkbrauwen verven

De hybride verf kleurt de wenkbrauwhaartjes en de huid, waarbij ik met de airbrush dunne laagjes aanbreng voor een perfecte, natuurlijke look.

Wenkbrauwen shapen

Voor een strak resultaat worden de wenkbrauwen geharst. Dit verwijdert zowel de harde stugge haren als de donshaartjes. Na ongeveer 4 weken groeien de haartjes terug waardoor de nieuwe vorm lang zichtbaar blijft.

Hier volgt stap 5

…..

Belangrijke informatie

Voorzorginstructies

 • Stop met epileren
  Voor een prachtig resultaat adviseer ik je om minimaal 3 weken voor de afspraak niet meer te epileren. Op deze manier kan ik het maximaal haalbare resultaat behalen uit de bestaande haargroei.
 • Geen zon/zonnebank
  Daarnaast is het belangrijk dat je drie dagen voor je afspraak niet onder de zonnebank gaat of gebruik maakt van een spray tan of zelfbruiningsproducten.

Nazorginstructies

De eerste twee dagen na de behandeling is er een aantal dingen belangrijk:

24 uur na de behandeling:

 • Vermijd contact met water. Houd de wenkbrauwen droog.
 • Vermijd producten met olie.
 • Breng geen make-up aan op de wenkbrauwen.
 • Vermijd zon en zonnebank. Uv-straling kan een allergie uitlokken.
 • Probeer de wenkbrauwen zo min mogelijk aan te raken.

Na 24 – 48 uur:

 • Gebruik geen reinigingsproducten, scrubs of peeling op de wenkbrauwen. Deze laten de kleur sneller vervagen.
 • Gebruik geen waterproof wenkbrauwmake-up.
 • Reinig alleen met water (olievrije huidverzorgers).
 • Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven.
 • Weinig of geen dag- en/of nachtcrème op de wenkbrauwen aanbrengen.
 • Kleur vervaagt sneller onder zon en zonnebank.

Plan de nieuwe afspraak met regelmaat in. Zo behoud je de vorm en kleur.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Normale wenkbrauwverf
De wenkbrauwverf blijft gemiddeld 4 weken zichtbaar op de haartjes.

Hybride verf
Hybride verf blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen op de huid en 4 tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Airbrush hybride verf
Airbrush hybride verf blijft gemiddeld 7 tot 10 dagen op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Classic Brows

Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk als het gaat om uitstraling, want de vorm van de wenkbrauwen bepaalt de uitdrukking van het gezicht. Wenkbrauwen maken of breken het gezicht. Mooie wenkbrauwen maken is daarom bijna een kunst. Om een mooie vorm in de wenkbrauwen te krijgen kun je ze laten harsen. Dit geeft een verzorgde uitstraling en een natuurlijk grotere oogopslag. 

Een goed gestylde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. Je wilt je wenkbrauwen graag iets meer laten opvallen of beter laten passen bij je haarkleur. Je kunt dan je wenkbrauwen laten verven. De oogopslag zal er sprekender door worden. Door het verven van de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling.

Voor een intensieve en duurzame kleuring van wenkbrauwen, gebruik ik het professionele merk RefectoCil. RefectoCil zorgt ervoor dat je wenkbrauwen een prachtige tint krijgen. De verf is verkrijgbaar in 10 verschillende tinten van diepzwart tot lichtblond. Deze verf is ook geschikt voor het verven van wimpers maar kan ook gebruikt worden voor onder andere baardgroei.

Hoe ga ik te werk?

Eerst gaan we overleggen welke kleur het beste bij je past. De verf wordt vermengd met waterstofperoxide, zodat de verf zich kan binden met het haartje. Dan laten we de verf even inwerken en verwijderen we de verf. Daarna kan je naar wens je wenkbrauwen nog laten harsen.

De kleuring blijft gemiddeld 4 weken zitten op de haartjes afhankelijk van haarkleur, zwemmen, zon en zonnebankgebruik. Ik raad altijd aan om na 3 weken nog eens te komen, zodat we kleur over kleur kunnen verven en we de kleuring verlengen.

Tarieven

Wenkbrauwen

Brow Wax & Shape 20,-
Classic Brows 30,-
Hybrid Brows 45,-
Airbrush Brows 49,95
Wimpers verven 15,-

Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.