Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk als het gaat om uitstraling, want de vorm van de wenkbrauwen bepaalt de uitdrukking van het gezicht. Wenkbrauwen maken of breken het gezicht.

Epileren, Harsen en Verven

Mooie wenkbrauwen maken is daarom bijna een kunst. Om een mooie vorm in de wenkbrauwen te krijgen kun je ze laten harsen en/of epileren. Tevens wordt er aan het model van de wenkbrauwen gewerkt. Dit geeft een verzorgde uitstraling en een natuurlijk grotere oogopslag. Het harsen en/of epileren van beide wenkbrauwen duurt ongeveer een kwartier.

Een goed gestylde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. Je wilt je wenkbrauwen graag iets meer laten opvallen of beter laten passen bij je haarkleur. Je kunt dan je wenkbrauwen laten verven. De oogopslag zal er sprekender door worden. Door het verven van de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling.

Voor een intensieve en duurzame kleuring van wenkbrauwen, gebruik ik het professionele merk RefectoCil. RefectoCil zorgt ervoor dat uw wenkbrauwen een prachtige tint krijgen. De verf is verkrijgbaar in 10 verschillende tinten van diepzwart tot lichtblond/bruin. Deze verf is ook geschikt voor het verven van wimpers maar kan ook gebruikt worden voor onder andere baardgroei.

Hoe ga ik te werk?

Eerst gaan we overleggen welke kleur het beste bij je past. De verf wordt vermengd met waterstofperoxide, zodat de verf zich kan binden met het haartje. Dan laten we de verf even inwerken en verwijderen we de verf. Daarna kan je naar wens je wenkbrauwen nog laten epileren/styleren.

De kleuring blijft tussen de 3 en 6 weken zitten afhankelijk van haarkleur, zwemmen, zon en zonnebankgebruik. Ik raad altijd aan om na 3 weken nog eens te komen, zodat we kleur over kleur kunnen verven en we de kleuring verlengen.

Tarieven

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen harsen 14,-
Wenkbrauwen verven 15,-
Wenkbrauwen verven en harsen 24,-
Wimpers verven 15,-
Wimpers en wenkbrauwen verven 24,-
Verven wimpers, wenkbrauwen en harsen 33,-

Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.