Wimperextensions

Wimperextensions zijn de wereldwijde trend! Fluweelzachte en sensuele wimpers zonder mascara. ‘s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere ochtend wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange, volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

1 By 1 Lashes

Het effect van wimperextensions moet je met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamourous uit; alsof je met lange wimpers bent gezegend. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Begin je er eenmaal aan dan wil je eigenlijk niet meer zonder. Het voordeel is dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, geen uitgelopen mascara en oogpotlood meer.

 De voordelen van 1 By 1 Lashes:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
 • Natuurlijke uitstraling
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder je zorgen te maken over je wimpers
 • Geen uitgelopen mascara bij regen of transpiratie
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Wordt pijnloos aangebracht
 • Blijft 6 tot 8 weken zitten, dit heeft te maken met de groeicyclus van je eigen wimperhaartjes

Lees ook tips & nazorg voor een optimaal resultaat.

2D / 6D Volume Lashes

Middels deze geweldige en innoverende techniek worden er met dunnere, zachtere wimperextensions 0,07mm (alle lengtes) meerdere extensions op één eigen wimperhaar geplaatst. Deze wimperextensions zijn nagenoeg gewichtloos, zijn super zacht en geven hierdoor een geweldig draagcomfort én natuurlijk vooral een hele volle look met een driedimensionele uitstraling. Deze techniek gaat van 2D (200 extensions) tot 6D (600 extensions), wat inhoudt dat je nog meer VOLUME kunt creëren volgens de 1 by 1 techniek. Daarom ook zeer geschikt voor dames die van nature niet zo veel eigen wimperhaartjes hebben. Doordat de wimperextensions ultra dun en van lichtgewicht zijn, lopen uw eigen wimperhaartjes geen risico! Uw eigen wimperhaartjes (mits professioneel aangebracht) worden dus NIET beschadigd! Ik gebruik hiervoor de Premium wimperextensions van Neicha; deze zijn synthetisch met een zijde coating voor maximale glans en voelen super zacht en flexibel aan.

ALS ER ZOVEEL WIMPEREXTENSIONS GEPLAATST WORDEN, BESCHADIGT DAT DE NATUURLIJKE WIMPER NIET?

Een algemene misvatting is dat 3 x 0,07mm wimpers hetzelfde wegen als 1 x 0,20mm. Dit is echter niet het geval! Door berekeningen met het relatieve gewicht en het plaatsingsgebied van de wimperextensions van dezelfde lengte en krul werd duidelijk dat deze techniek zelfs lichter en sterker is dan een 1 by 1 wimperextension. Veel klanten geven aan dat ze inderdaad lichter, zachter en natuurlijker aanvoelen.

De Behandeling

Om je goed voor te bereiden op je afspraak wil ik aanraden om je ogen en wimpers goed te reinigen. Make-upresten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Kom dus zonder oogmake-up naar je afspraak.

De behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Gedurende deze tijd lig je op een behandelstoel, waarbij eerst de onderwimpers met speciale tape worden afgeplakt. Zodoende zullen de boven- en onderwimpers gescheiden blijven en kunnen de wimperextensions zonder hinder op de bovenwimpers worden geplakt.

Bij een wimperextensions behandeling worden synthetische haartjes één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal ontwikkelde formaldehyde vrije High Performance lijm. Deze lijm veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimper. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.

Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 6 tot 8 weken zitten. Dit is afhankelijk van de levensduur van de eigen wimpers. De eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 8 weken, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Ik plaats gemiddeld tussen de 80 en 100 haartjes per oog, afhankelijk van de eigen wimpers. Je hebt geen mascara meer nodig. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een opvulling aanbevolen. Voor een optimaal resultaat kun je bij mij speciale verzorgingsproducten bestellen. Lees ook tips & nazorg.

  Tarieven

  Wimperextensions

  1 BY 1 (dikte 0.15 of 0.20)

  Nieuwe set - circa 80/100 extensions per oog, inclusief wimperborsteltje (± 2 uur) 60,-
  Opvullen na 2 weken 30,-
  Opvullen na 3 weken 40,-
  Opvullen na 4 weken 50,-
  Opvullen na 6 weken Nieuwe set

  VOLUME LASHES (hybrid 1 By 1 en 2d)

  Nieuwe set - circa 100/600 extensions per oog, incl. wimperborsteltje (± 2,5 uur) 70,-
  Opvullen na 2 weken 35,-
  Opvullen na 3 weken 45,-
  Opvullen na 4 weken 55,-
  Opvullen na 6 weken Nieuwe set

  VOLUME LASHES (3D/6D 0.07)

  Nieuwe set - circa 100/600 extensions per oog, incl wimperborsteltje (± 2,5 uur) 80,-
  Opvullen na 2 weken 40
  Opvullen na 3 weken 50
  Opvullen na 4 weken 60
  Opvullen na 6 weken Nieuwe set
  Verwijderen Wimperextensions 15,-

   

  VERZORGINGSPRODUCTEN

  Los Wimperborsteltje 1,50
  Cleansing Foam 15,-
  Cleansing Brush 2,95
  Cleansing Foam + Cleansing Brush 16,-

  Meer informatie over de verzorgingsproducten vind je hier.

  Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.