Verzorgingsproducten

Voor een optimaal resultaat, is het belangrijk dat je, je wimpers na behandeling goed verzorgt. Hieronder alle producten die uitermate geschikt zijn voor dagelijkse verzorging van de wimperextensions.

Cleansing Foam + Cleansing Brush

Deze speciaal samengestelde foam kan dagelijks worden gebruikt tezamen met de cleansing brush om je wimpers te reinigen zonder verzwakking van de lijm van de wimperextensions. Door de super zachte haartjes kan er veilig tussen de wimpers worden schoongemaakt. De milde schuim reinigt make-up en steriliseerd door de steriele ingrediënten in de foam. Het zal meewerken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en laat je wimpers schoon, fris en gezond.

Beschermende Coating en Serum in 1

Transparante coating die je wimperextensions beschermd tegen vocht en vuil. Hierdoor verleng je de levensduur van je wimperextensions door een beschermingslaagje over de gelijmde wimperextensions te plaatsen. Stimuleert de groei van de natuurlijke wimpers.

Coating en serum in 1!

 

Glamorous Mascara

De Glamorous Mascara is speciaal ontwikkelde mascara op waterbasis voor wimperextensions. Het geeft de wimpers een extra volume boost tot wel 200%. Bevat tevens Pro Vitamine B5 voor een voedende en beschermende werking van de eigen wimper. Deze olievrije mascara is zo ontwikkeld dat het de lijm van de wimperextensions niet verzwakt. De mascara is op waterbasis en bevat bijenwas. De mascara klontert niet en creëert mooie volle wimpers.